Senaste inläggen

Av Ann-Christin Rombin - 16 april 2009 09:44

Mailis i Köping delar ut ett award till alla goa vänner i Målarboden. Jag niger djupt och tackar för den fina utmårkelsen.
Besök gärna Mailis och hennes blogg på http://kopings-mailis.bloggagratis.se/
Mailis tycker om att göra andra glada så här hittar du mycke skoj, men även bitar ur livets allvar. Men framför allt får du ta del av Mailis hjärtevärme.

Av Ann-Christin Rombin - 16 april 2009 08:58

 Gråmulet
+ 0,1 grader kl 8:10
När jag kom ut i köket i dag på morgonen så såg jag att min dubbla streptocarpus hade väcklat ut hela kjolen. Hon stod där och var så söt i kontrast mot gråvädret som försökte tränga sig på bakom fönsterrutan.

Av Ann-Christin Rombin - 15 april 2009 11:53

Sol
Pluss 4,1 grader i skuggan 10:10
Det borde alltså gå att ta en promenad efter skoterspåret i dag oxå. Jag plockar fram kopplen och kopplar upp mina söta nosar så ger vi oss i väg mot skogen och skoterspåret. Det går bara fint att gå längs själva spåret men vid sidan om så brister skaren. Nico och Riki springer och busar. Stundtals så brister skaren även under hundarna och Nico ser så förvånad ut. Va är det sant är inte det vita här uppe i norr fast mark längre? Vi går glatt på i ganska rask takt. Men plötsligt får Nico stifta bekantskap med naturens förgänglighet. han springer på i god takt och så försvinner bara marken under honom. Han blir stående som en isstod rakt i ett lerigt dydike. Han vågar inte själv ta sats och kravla sig upp. Jag måste alltså försöka att lyfta upp honom ur lervällingen. På alla fyra börjar jag min färd. Tack och lov är det ingen lång mastur jag ska ut på, men ganska snart inser jag att den blir nog så tuff. Skaren håller ganska fint fram till diket och jag får ett stadigt tag om hunden och lyckas lyfta honom rakt upp. Han skakar glatt av sig och skuttar vidare på sina små skitiga ben och med rövesa droppande ur pälsen. Jag ska nu ta mig tillbaka till skoterspåret och fast mark. Det är bara det att nu är skaren lätt upprörd av tyngden som min lekamen har lagt ner på den så den ger efter i stora tunga suckar. Jag är ganska blöt om knäna och trött i armarna när jag kommer upp,på relativt fast mark. Men Nico han är hur oberörd som helst. Han tycker inte ens att han luktar illa utan verkar tycka att detta är rena rosenträdgårdsdoften. Men jag har en annan uppfattning så nu blir det en liten stund i badrummet med nämd kille.

Av Ann-Christin Rombin - 14 april 2009 23:21

Nu får man gå ut tidigt på morgonen om man vill att skoterspåret ska bära. I går töade det så det skvalade. Bäckarna börjar vattenfyllas och det porlar och kvillrar i bäckar och snart är det äntligen vår efter en lång seg vinter.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se